Et medlemskab af Scotch Malt Whisky Society i Danmark, giver adgang til at deltage i Casual Days, mulighed for at købe flasker, samt mulighed for at deltage i mange andre events, eksempelvis SMWS Festivalen i Vejle første weekend i februar.

Et medlemskab koster 500 kroner for de første 12 måneder plus 50 kroner for et medlemskort og skal betales forud. Hvis du har købt flasker i Danmark, opnåes en rabat på fornyelse af medlemskabet på 42 kroner pr. flaske. Der kan maksimalt opnås en rabat på 500 kroner, da det er prisen for et års medlemskab.

Medlemskortet giver adgang til alle SMWS lokationer rundt omkring i verden, og de fleste steder er du velkommen til at medbringe 3 gæster.

Du har også mulighed for at få udleveret det prisvindende whiskymagasin "unfiltered", der udkommer 4 gange årligt, på vores casual days.

Andre fordele ved at være medlem er blandt andet 10% rabat på restaurant besøg i Restaurant Bistecca i Vejle samt 10% rabat på overnatning på vore hoteller.
BEMÆRK - der er ingen krav om tvungen fornyelse, ej heller binding.

Det er også muligt at købe et medlemskab til 1.050 kroner. Dette medlemsab giver de samme fordele, men inkluderer en velkomst pakke bestående af en håndbog, en society pin samt 3 * 10 cl. flasker med fremragende single cask - cask strengh whisky specielt udvalgt af smagspanelet.

Medlemsskabet kan købes i webshoppen eller hos SMWS i Vejle.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.